Ex tanuló bajnokság 5-8. forduló

2015.01.11 16:00

 

Az 5-6. fordulónak igen rossz előjelekkel vágtunk neki, mert karácsony előtt igen gyér volt a létszám a csapatunkban, és két erős ellenféllel kellett szembe néznünk. Mivel egyelőre kondícióban sem tudjuk felvenni a versenyt az ellenfelekkel, ez nem sok jót ígért. Mindössze egy cserével kellett végig játszani a két meccset egymás után, ami rá is nyomta a bélyegét a találkozókra. A bajnokság egyik esélyese ellen, a Vesta ellen is már kijött a különbség, de a Csepel ellen mutatkozott meg csak igazán a fáradság. Ott örülhetünk, hogy a meccs végén nem kaptunk még többet. Ezek a csapatok jóval előrébb járnak nálunk, teljes cseresorral szorosabb meccseket is játszhattunk volna, de ilyen körülmények között ez a realitás.

7-8. forduló

Szombaton következtek számunkra a könnyebb ellenfelek, már ami a tabella állását illeti. Első meccsünk egy ELTE-s házi rangadó, a NapkELTE csapata ellen volt. Az első félidő 0:0-s állással végződött. A mérkőzésen mi szereztünk vezetést, majd ekkor az ellenfél nagyobb sebességre kapcsolt. Egy potya góllal ki is egyenlítettek, azonban a döntetlen mégis igazságos, mert több gólszerzési lehetőségünk volt nekik is. Mind a két csapatnak csak a győzelem volt elfogadható (ebben biztos vagyok), így ez az eredmény senkinek sem jó igazán. lehet, hogy még találkozunk ebben a bajnokságban velük.

A másik mérkőzésen a Wild Angels csapata 3:1-es vereséget mért ránk, itt már sérülés miatt nem volt cserénk, ami ki is hozta a fáradságot. Ezen a fordulón, ahogyan a korábbin is, nagyon kevesen voltunk, ráadásul most meghatározó játékosaink nem tudtak részt venni a mérkőzésen. Ha ők ott vannak, azt hiszem most két győzelemmel lettünk volna gazdagabbak, azonban ez nem magyarázat, mert mindig éppen annak kell a feladatot megoldani, aki a pályán van.